Un jove assassina la seva mare a Ripoll

Un jove ha assassinat a la seva mare amb una arma blanca dintre el seu domicili

El dia 1 de novembre, a Ripoll, un jove de dinou anys va assassinar pressumptament la seva mare dins el seu domicili amb una arma blanca (un ganivet). Es creu que l’assassinat es va produir a causa d’una discussió. El jove era d’extrema dreta i presumia de ser nazi.

L’assassí, un jove de dinou anys, va matar a la seva mare dins del seu domicili. Veïns de Ripoll asseguren que el jove simpatitzava amb grups d’extrema dreta i presumia a les xarxes socials per ser nazi. A la seva habitació, hi tenia símbols nazis i algunes armes. 

Després de 32 van trobar l’assassí, gràcies a la ciutadania. Quan el van trobar portava un ganivet i estava molt agressiu.

No és la primera vegada que la víctima i el sospitós es barallaven: fa dos anys, l’assassí va amenaçar la seva mare amb una ballesta.

Asesino, Horror, Jimmy, Jemmy, Korr

imatge extreta de pixabay

El crim

El crim va passar a Ripoll el dia 1 de novembre de 2021. Per assassinar a la seva mare, el jove va fer servir una arma blanca, un ganivet. Es creu que el crim va passar després d’una discussió.

La mare tornava de treballar a casa. Ella treballava en una càrnica i estava fent el torn de nit, quan va tornar a casa seva, ella portava un ganivet. El noi de 19 anys es va apropar a la seva mare, li va prendre el ganivet i va començar a apunyalar-la. L’assassí dormia a casa seva amb un seu amic, el jove assassí, va despertar a l’amic amb aquestes paraules: “Despierta, he matado a mi madre, corre y sale de aquí si no quieres ser el siguiente”.

Imatge extreta de pixabay

Detenció

Quan feia 32 hores que no veien a l’assassí, finalment els Mossos d’Esquadra el van localitzar en una zona molt boscosa gràcies als ciutadans. En el moment que van detenir al jove, aquest estava armat i molt agressiu. .

Actualment està detingut pels Mossos d’Esquadra a espera de la disposició judicial, on es decidirà si entra a presó de manera provisional i sense fiança o si queda alliberat amb càrrecs.

Redactors Juniors

, , , ,
close