Nadal és una de les grans festes de l’any per tothom i una de les més importants. Això fa que viatgem amb la família per indrets desconeguts i màgics, des dels pobles amb mercats nadalencs o ciutats amb molt d’ambient i colors. A continuació trobareu 4 llocs encantadors per visitar durant aquestes vacances.

Seattle

Seattle és una ciutat ubicada al nord-oest dels Estats Units d’Amèrica. Aquesta població està plena d’activitats nadalenques des dels típics mercats de Nadal, fins a èpics espectacles de llums. Però, l’esdeveniment que cap turista es pot perdre de Seattle és el Gingerbread Village, un poble fet de pa de gingebre que cada any canvia la seva temàtica.

Les quatre activitats que no et pots perdre a Seattle

Space Needle

L’agulla de Seattle és un dels grans llocs atractius que té la ciutat, elevat a 150 metres d’altura. En la punta de dalt podem trobar un mirador amb vistes a tota la ciutat i un fabulós restaurant. Al Nadal, tota la infraestructura és guarneix plena de colors nadalencs.

Gingerbread Village

Aquesta exposició d’aquest petit poblet fet a partir de pa de gingebre, es pot trobar dintre d’una botiga clàssica i encantadora durant aquestes èpoques de Nadal.

The Lights of Christmas at Warm Beach Camp

Al nord de Seattle, el barri Olympic Manor hi trobem tot de cases i districtes engalanats de llums i color. Moltes de les enceses de llums son quan acaba Thanksgiving (Dia d’Acció de Gràcies) i tot s’apaga per Cap d’Any. Tota la gent que hi va diu que son llocs molt macos per visitar, i no es pot perdre quan es visita la ciutat.

Both Woodland Park Zoo

Aquest Nadal, el zoo acull l’espectacle de WildLanterns, un esdeveniment ple de fanals d’animals brillants i boniques al llarg del recorregut. Aquest any es poden trobar diferents ambients com Living Northwest, Jungle Lights, African Savanna i SeaMazium. Aquestes temàtiques tenen a veure amb els diferents llocs on hi viu l’animal.

Seattle quan és Nadal i acaba de nevar (Rudy Willingham / Youtube)

Praga

Praga es situa a República Txeca. AQUESTa ciutat és una magica, però si hi ha un moment que la ciutat cobra una nova vida és en època nadalenca. A la Plaça de la Ciutat Vella de Praga monten un dels arbres de Nadal més bonics del món. 

Els tres llocs que has de visitar per Praga

Staroměstské Náměstí 

Aquesta plaça de la Ciutat Vella, hi ha el mercat més gran de la ciutat i és la principal zona turística. És un  lloc perfecte per passejar entre les paradetes de menjar, de decoracions nadalenques, decoracions per les cases i altres manualitats. 

Malé Náměstí

Aquesta petita plaça està molt a prop de l’anterior, connectada amb carrerons plens de botigues i restaurants on es pot gaudir de uns bons àpats i unes bones botigues de molta classe.

Náměstí Republiky

Es troba en una de les zones comercials de la ciutat, un exemple en seria el Palladium, ja que és un dels centres comercials més importants de Praga.

Plaça Staroměstské Náměstí  de Praga amb mercats nadalencs (sense saber / Google)

Nova York

Nova York és una de les ciutats més poblades dels Estats Units situada al nord-est dels EUA. UN DELS LLOCS MÉS TURÍSTICS DURANT EL NADAL I UN DELS MÉS ENCANTADORS.

Llocs per anar a Nova York per Nadal

Cerimònia d’encesa de l’arbre de Nadal del Rockefeller Center

L’arbre de Nadal més gran de Nova York és el Rockefeller que es troba davant del propi centre comercial. L’encesa de llums és típic fer-la el dimecres després de Acció de Gràcies.

Informació extra llums: Aquest any, les llums s’encendran el dia 1 de desembre a les 20:00 h del vespre.

Patinatge a Bryant Park

Un dels millors llocs per anar a patinar sobre gel a Nova York és Bryant Park. Aquesta zona, la podem trobar dins del barri de Midtown. Un barri guarnit amb diferents flors ambientades per França i envoltades dels grans gratacels que fan única la ciutat.

Mercat de Nadal, el Grand Central Station

Un dels millors mercats és el Gran Central Station. Com molts mercats hi pots trobar menjars, decoracions nadalenques o per les cases, manualitats, joies, sabates… però aquest mercat el què el fa diferent dels altres mercats, és que els venedors es vesteixen amb els colors tìpics del Nadal. El vermell, el verd, el blanc i el daurat.

Cap d’Any a Times Square

Celebrar el Cap d’Any a Times Square és l’esdeveniment nadalenc més seguit arreu del món. A més de tots els colors i llums que hi podem veure hi ha una bola de vidre de més de tres metres i mig que fa que la festa sigui única i la més bonica.

Informació extra llums: Aquestes decoracions no s’encenen fins el començament del nou any.

L’arbre de Rockefeller guarnit de llums (Pixabay)

Alsàcia

L’Alsàcia es troba a un extrem del nord-est de França. La població originària del país és d’origen germànic, i la seva parla és l’alsacià. L’època més bonica de l’any és la de Nadal, on hi podem trobar una gran varietat de mercats nadalencs i unes de les més bones decoracions del món a totes les llars dels petits pobles.

Unes de les activitats que es poden fer és passejar per els diferents pobles i anar als seus mercats nadalencs. Aquests mercats nadalencs, hi podem trobar una beguda molt coneguda, el vi calent. És una beguda molt comuna que està feta de vi, sucre, taronja i diferents espècies que agrada molt als habitants de l’Alsàcia, sobretot a l’hivern. Aquesta part de França, també es poden fer rutes per la naturalesa, un exemple en seria la Selva Negra, on pots gaudir de la naturalesa sense haver d’estar envoltat per molta gent i gaudir del paisatge. 

Pobles per visitar a l’Alsàcia

Eguisheim

Les cases, estan decorades de petites decoracions de Nadal i a la nit tota la ciutat s’il·lumina. A una zona d’aquest petit poble, podreu trobar-hi la casa en que es va inspirar l’autor de la pel·lícula la de “Bella i la bèstia”, als nens i nenes hi podran disfrutar molt mentre’s s’hi fan fotos. 

Colmar

És l’epicentre més bonic de l’Alsàcia i els seus mercats nadalencs, són els més bonics durant aquestes èpoques. En aquests mercats, s’hi poden trobar moltes coses, des de decoracions per les cases, menjars, roba… Uns llocs molt comuns i bonics per visitar.

Redactors Juniors

, , , ,
close