La reobertura de l’oci nocturn provoca incidents violents

Des de la nova reobertura els ocis nocturns hi ha hagut una sèrie de problemes a osona, no se sap el responsable i continuen els policies continuen investigant

Per: Aina Grau, Laia Farrés, Mohamed Dergoul, Pau Juanola i Nil Balfroid

Les restriccions sanitàries i mantenir el tancament de l’oci nocturn va fer augmentar els botellots a la via pública amb el risc de contagi que això suposa també. Concentracions de joves consumint alcohol sense mascareta ni distància de seguretat. A Catalunya és on hi ha més contagis. Totes les persones d’allà es van acostar tot i sabent la situació pandèmica que hi ha. Van fer recular a les patrulles municipals que havien anat allà per fer que la festa no continués. Aquesta festa ha estat provocada per tant temps de confinament sense poder sortir i tampoc anar de festa.

Toni Castejón, portaveu del sindicat majoritari dels Mossos d’Esquadra, ha assegurat que la falta de contundència de les acceptacions contra les autoritats agresores del conflicte fossin més violentes. Unes hores de consum d’alcohol i el nombre d’agrupacions fan la resta.

Apunyalaments provocats per la reobertura de les discoteques a Vic

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació després que una persona acabés amb una ferida d’arma blanca a causa d’una baralla el 23 d’octubre a la matinada a la zona d’oci nocturn de Gurb. Segons els responsables del local proper on es van produir els fets, a un dels implicats el van fer fora del recinte perquè estava esverat i la baralla es va produir amb un grup que era a fora. Per ara, segons els Mossos no hi ha cap detingut. 

Un home ha resultat ferit per arma blanca la matinada del 30 d’octubre zona de l’oci nocturn entre Gurb i Vic. Va tindre lloc el segon apunyalament a Osona des de que van reobrir les discoteques de la zona. La víctima va ser traslladada a l’hospital universitari de Vic. Encara no s’han detectat els agressors.

Redactors Juniors

, , ,
close