Episodis nadalencs que perduren en el temps

Més enllà dels turrons i les neules, no poden faltar els clàssics capítols nadalencs que podem veure any rere any

El Nadal, la millor època de l’any per arraulir-se sota una manta i veure aquests tradicionals episodis, ja és a tocar. Així que si encara no se t’ha acudit cap capítol per veure durant aquestes festes, us deixem algunes recomanacions per si us ve de gust veure’n algun d’ells:

Merry Christmas de Mr. Bean

Mr. Bean decorant l’arbre de Nadal (britishclassiccomedy.co.uk)

El dia 24 de desembre, en Mr. Bean es dirigeix cap al centre comercial de la ciutat per comprar llums pel seu avet, però tot resulta complicat i n’acaba fent una de grossa. L’endemà, vol cuinar un pollastre per l’hora de dinar, tot i que finalment resulta ser una missió complicada.

The Santa Simulation de la sèrie nord-americana The Big Bang Theory 

Pare Noel (bigbangtheory.fandom.com)

En aquest capítol, en Sheldon, juntament amb els seus amics juguen a Dungeons & Dragons que els fa recordar el Nadal d’anys anteriors. Mentrestant, en Bernadette, l’Amy i en Penny intenten trobar parella per en Raj, ja que li costa relacionar-se amb noies.

The One With The Holiday Armadillo de la sèrie Friends

En Ben juntament amb el Pare Noel i el seu pare disfressat d’Armadillo (abc.es)

En Ross i vol ensenyar-li al seu fill que durant aquesta època de pau, no només se celebra Nadal, sinó que també se celebra una festa pels Jueus anomenada Hanukkah. En Ben, però, té moltes ganes de veure al Pare Noel, així que el seu pare busca una disfressa per així fer veure que és ell.

White Christmas de la famosa sèrie Modern Family

En Cameron i en Mitchell expressant que no estan d’acord amb alguna cosa (atresplayer)

La Glòria lloga un alberg a la muntanya per a tota la família Pritchett. Allà, hi passen les vacances de Nadal tot i que, quan hi arriben succeeixen diversos problemes. Així mateix, el temps impedeix que puguin fer moltes de les coses que havien pensat fer, com ara, gaudir de la blanca i freda neu.

Tinc un dia normal de la sèrie catalana Plats Bruts

El López i el David observant l’avet de Nadal (Youtube: TV3 “Tinc Un Dia Normal”)

Episodi nadalenc en què el López i el David decideixen que el Nadal sigui un dia normal i corrent, ja que les seves respectives famílies tenen plans per celebrar-ho sense ells, tot i que no resulta ser una missió gaire senzilla. A més, com cada any, la Mercedes i el Ramon compren el mateix número de loteria i l’Emma demana a la Carbonell que la substitueixi en una feina de missatgeria on s’hi ha de repartir regals, perquè es constipa.

Simpsons Roasting On An Open Fire de la sèrie The Simpsons

La família dels Simpsons cantant i fent música (simpsons.fandom.com)

En Homer es veu obligat a treballar en un gran magatzem de joguines que el Pare Noel haurà de repartir als infants, mentre que la Marge tira la casa per la finestra i gasta tots els estalvis de Nadal de la família, en treure el tatuatge que porta en Bart.

Grandma Got Run Over By A Reindeer de la sèrie Grey’s Anatomy

La Katherine observant l’arbre de Nadal des de la superfície del terra (cheatsheet.com)

El Nadal arriba a la ciutat de Seattle, amb l’Izzie curant un home que va caure de la teulada mentre decorava una casa. Mentrestant, la Cristina ajuda a realitzar un trasplantament de cor a un nen desconsolat, i en George ha de lluitar amb la seva família.

Christmas Wishes de la sèrie The Office

Tres companys agafats i al seu costat, un avet decorat amb llums (lanentaneta.com)

L’Andy intenta fer aquest Nadal sigui el millor de la història, així mateix concedint els desitjos de cada persona. Així mateix, en Robert intenta ofegar les seves penes a una festa que s’ha esdevingut a l’oficina on treballa.

Redactors Juniors

, , ,
close