Superlliga europea: Projecte en suspens

17 visites

Després de revolucionar la premsa varis equips s’hi han desapuntat

La Superlliga Europea de Futbol és un pla de lliga a nivell continental de futbol masculí, constituïda per 12 equips fundadors, tots membres de  la UEFA,  El campionat va ser anunciat com un sistema de lliga anual compost per 20 equips, sent 15 els fundadors, i cinc més que necessiten classificar-se a través d’un sistema de classificació per mèrits de temporades anteriors. 

La Superlliga Europea està encapçalada per Florentino Pérez,(president del Real Madrid), i Andrea Agnelli, (president de la Juventus). 

El president del Barça Joan Laporta es va pronociar a favor de la Superlliga Europea perquè va dir que amb tot el que ha passat del Covid-19 no aniria malament tornar a recuperar diners perquè els equips grans són els que tiren endavant i els que donen exemples en els clubs petits.

Ara mateix, a la superlliga només hi estan inscrits els equips del Barça i el Real Madrid, ja que el Tottenham, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City y United es van retirar perquè els aficionats feien manifestacions en contra d’aquesta competició dient que el futbol era un esport de poble i si entraven en aquesta lliga no podrien jugar a cap competició més, ni a la seva propia lliga.

Author

close

El més recent