Desaparegudes a Tenerife

43 visites

Anna i Olivia, d’1 i 6 anys, van desapèrixer el 27 d’abril

El dimarts dia 27 d’abril, Tomás Antonio Gimeno Casañas, havia anat a buscar les seves filles a l’escola, se les havia de quedar durant tota la tarda i tornar-les a la seva ex-dona, cosa que mai va fer.

A les 21:00h del vespre, quan  les havia d’haver tornat, Beatriz, la mare de les nenes, va trucar al seu exmarit, però ell no va contestar.

Més tard, Gimeno, va trucar a la seva ex-dona per comentar-li que no tornaria a veure-les mai més ni en ell ni a les seves filles. 

Després d’això, la mare va anar a la Guàrdia Civil, per denunciar-ho. Des  d’aleshores que s’està investigant el cas:

Els policies, van descobrir, que Tomas va fugir amb les nenes en un vaixell. On allà, s’han trobat restes de sang, que després d’haver investigat han descobert que la sang era del pare!

També, després d’haver investigat, van descobrir que el pare de les nenes, abans de desaparèixer havia tret uns 70.000 euros del seu compte bancari, això fa pensar que no s’ha suïcidat. 

Actualment, encara estan investigant el cas. Tot i aixó la seva mare, assegura i confia que les seves filles estan sanes i salves. Ella va dir: «Mi mensaje es que manden mucha luz y amor a las niñas, que estoy segura que están bien. Que no miren las noticias alimentando la mala energía, que todo el mundo piense que las niñas son una bonita luz que están protegidas y que en cuanto menos lo esperemos estarán jugando y corriendo felices»

Fet per: Oleguer Casanoves, Júlia Aguado, Gabriel Sorribas, Karima Manda i Ivet Camprubí. 

Author

close

El més recent