Influencers més famoses

65 visites

Estem davant d’una nova generació de joves que han trobat a la moda una sortida professional i en plataformes com Instagram o Youtube, l’aparador perfecte on donar-se a conèixer. Aquí a Espanya hi ha molts joves que es dediquen a publicar fotos seves a les xarxes socials i molts d’ells són molt famosos. 

Foto d'estoc gratuïta de aplicació, compartint, connexió

Dulceida

Dulceida és la número 1 en tots els rànquings d’influencers de la moda espanyoles. Aida Domènech supera 2.8 milions de seguidors a Instagram. És una de les influencers que aprofita bé tots els canals de comunicació al seu abast. Té canal de YouTube , Blog e In

Maria Pombo

Maria Pombo té aproximadament uns 1.7M de seguidors a Instagram. La seva fama va néixer a la plataforma d’Instagram y ahora té el seu propi canal de YouTube on comparteix amb els seus seguidores el seu dia a dia i contesta a preguntes li fan.

Jessica Goicoechea

La catalana Jessica Goicoechea s’ha convertit en una de las influencer més cotitzades en el món de la moda. Va ser rebutjada per bastantes agències de models, i va decidir penjar alguns dels seus looks més atrevits a Instagram, on ha triunfat. Avui amb 1.4M de seguidores, la influencer ha aconseguit complir un dels seus somnis, stagram.

Lovelypepa

Més coneguda com Lovelypepa, l’Alexandra fa començar en el món de la moda fa més de deu anys. Va començar fent un blog en el que compartia els seus looks diaris. Actualment és una de las influencers de moda més importants de España, té  2 milions de seguidores a Instagram. També, l’Alexandra té canal de YouTube i també té la seva  propia marca de roba. És una de les influencers que més contingut comparteix a les seves xarxes socials.

Jana Pujol, Nikole Verdugo, Mohamed Bakkali, Pau Tondo, Anastacia Gogoladze i Judith Carrasco

close

El més recent